زالو درمانی در گذشته های دور روشی بسیار رایج بود و در قرن ۱۹ به اوج خود رسید؛ اما در قرن ۲۰ از شهرتش کاسته شد. با این حال بعد از مدتی پزشکان شروع به استفاده از این روش درمانی کردند . هم اکنون نیز بسیاری از پزشکان این روش را توصیه میکنند
به نقل از سایت اماس ان ، زالو درمانی برای درمان بیماریهای قلبی- عروقی بهکاربرده میشود.بزاق دهانی زالو، حاوی رقیقکننده طبیعی است که مانع از لختگی خون میشود و جریان خون را بهبود میدهد .
طبق نتیجه یک بررسی زالو درمانی ورم و درد پا را کاهش میدهد و توانایی راه رفتن را در مبتلایان به التهاب وریدی بهبود میدهد.در این روند ۴ یا ۶ زالو بهطور مستقیم روی قسمت آسیبدیده قرار داده میشود.تعداد زیادی از پزشکان معتقدند که زالو درمانی برای حفظ سلامت بافتها هنگام و بعد از عمل ضروری است.در صورت زالو، درمانی هنگام جراحی،بزاق زالوها از احتقان وریدی میکاهد.زالو درمانی، گردش خون پس از جراحی را تقویت می کند.
به گفته بسیاری از محققان ، ترکیبی از اجزای موجود در بزاق زالو، مهارکنندههای پروتئاز و ضد انعقادمیتواند همانند داروهای ضد سرطانی مفید واقع شود.محققان دریافتهاند که بزاق زالو، حاوی ترکیبی است که میتواند رشد انواع تومورها را سرکوب کند.این ماده حاوی پپتید ی به نام هیرودین است که بهعنوان یک ضد انعقاد، عالی عمل میکند و دارای ویژگیهای ضد سرطانی است.
زالو، درمانی برای درمان از دست رفتن ناگهانی شنوایی،التهاب مزمن گوش و وزوز گوش بهکاربرده میشود. مطالعه دیگری نیز انجام و مشخص شد هنگامیکه زالو، درمانی برای تعدادی از مبتلایان به آرتروز استفاده شد آنها بهبودی قابل توجهی پیدا کردند. با این حال ازآن جا که زالو، درمانی میتواند عوارض جانبی مانند ایجاد تاول،آسیب دیدگی بافتهای موضعی و خارش ایجاد کند، حتماً باید تحت نظر یک متخصص انجام گیرد.
همه موارد یاد شده با نظر پزشک متخصص قابل اجراست وچه بسا درمان خودسرانه به ضرر بیمار باشد .
منبع: روزنامه خراسان