مطالعات محققان نشان می دهد که مصرف انگور سیاه میتواند از تضعیف عملکرد مغز به خصوص در دوران میانسالی پیشگیری کند.
خواص انگور سیاه و ترکیبات آن نیز قادر هستند به بیمارانی که دارای اختلالات عملکرد مغزی و ذهنی هستند کمک کند. همچنین از دیگر
خواص انگور سیاه میتوان به بهبود دادن خلق و خوی فرد اشاره کرد. با گیاه یاب همراه باشید.
این میوه بهشتی سرشار از ویتامین های A، B و C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است.
یک لیوان(۱۶۰ گرم) انگور حاوی: ۱۱۰ کالری انرژی، یک گرم پروتئین، ۲۹ گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر می باشد.
انگور، منبع خیلی خوب ویتامین “ث” (۲۸/۱۷میلی گرم) و منگنز( ۱۱/۰ میلی گرم) می باشد. منظور از منبع خیلی خوب یعنی ۲۰ درصد یا بیشتر نیاز روزانه فرد به آن ماده مغذی را برآورده می کند.
این مطالعه همچنین نشان داد که عصاره این میوه موجب کاهش فعالیت یک خانواده از آنزیم هایی به نام «مونوآمینواکسیداز» که تنظیم کننده غلظت سروتونین و دوپامین در مغز است می شود.
این
مواد شیمیایی انتقال دهنده پیام های عصبی بوده و به عنوان مواد شناخته شده موثر بر
خلق و خو و شناخت، بر درمان علائم عصبی مرتبط با
بیماری پارکینسون و
اختلالات خلقی، مانند
استرس و اضطراب متمرکز هستند.
در این مطالعه ۳۶ نفر افراد بزرگسال ۱۸ تا ۳۵ ساله حضور داشتند و از آنها خواسته شده بود ۲۵۰ میلی لیتر نوشیدنی قبل از انجام مجموعه ای از آزمایشات ارزیابی عملکرد ذهنی مصرف کنند. به گروهی از شرکت کنندگان دارونمای شیرین که طعم آن شبیه انگور سیاه بود، به گروه دیگر عصاره آنتوسیانین غنی شده با انگور سیاه و به گروه دیگر آبمیوه انگور سیاه داده شد.
پژوهشگران پس از بررسی نتایج، کشف کردند که مصرف آبمیوه انگور سیاه، سبب ایجاد بهبودی در خلق و خوی افراد و کاهش میزان خستگی فکری و ذهنی آنها شد. علاوه بر این، آزمایش خون این افراد نشان داد که فعالیت آنزیم مونوآمینواکسیداز (MAO) به شدت پس از مصرف آبمیوه انگور سیاه کاهش یافت، این نشان می دهد که ترکیبات موجود در انگور و انگور سیاه برای سلامت مغز و یا کنترل علائم اختلالاتی مانند بیماری پارکینسون مفید است.